Ceviche

Absolut et af ugens højdepunkter. Frisk ceviche fra fiskehandleren…
Apropro – en opskrift:
1 pund fisk
2 mellemstore løg
tomater
Salt, hvidløg, chili, frisk koriander
5- 10 lime frugter / citroner (saften)
ceviche
Den friske fisk (som dog bør fryses først!) skæres i små stykker. Øvrige ingredienser hakkes. Alt kommes i citronsaften og står ca. 5 minutter inden servering.
Man kan tilsætter friskpillede rejer, blækspruttestykker. I den på billedet er der vist også lidt havsnegl. Lidt østersovs giver en ekstra dimension til blandingen.
Serveres med en kold øl.

Poster der ligner : Guatemala - - - -

Indrykket : 14. marts 2005 - (Læst 897 gange)

*

om

Rejseblog - Breve, postkort, dagbogsnoter

"The future is already here. It's just unevenly distributed." W. Gibson

cookies

Rejseblog anvender cookies. Besøg på Rejseblog forudsætter at du er indforstået med anvendelsen af cookies.

Creative Commons Navngivelse - Ikke-kommerciel - Del på samme vilkår 2.5  Licens Rejseblog is powered by WordPress etc.

Valid XHTML, Valid CSS,

Rejseblog : http://www.bo-k.dk/rejseblog/index.php