Ceviche

Absolut et af ugens højdepunkter. Frisk ceviche fra fiskehandleren…
Apropro – en opskrift:
1 pund fisk
2 mellemstore løg
tomater
Salt, hvidløg, chili, frisk koriander
5- 10 lime frugter / citroner (saften)
ceviche
Den friske fisk (som dog bør fryses først!) skæres i små stykker. Øvrige ingredienser hakkes. Alt kommes i citronsaften og står ca. 5 minutter inden servering.
Man kan tilsætter friskpillede rejer, blækspruttestykker. I den på billedet er der vist også lidt havsnegl. Lidt østersovs giver en ekstra dimension til blandingen.
Serveres med en kold øl.

Poster der ligner : Guatemala - - - -

Indrykket : 14. marts 2005 - (Læst 874 gange)

*

om

Rejseblog - Breve, postkort, dagbogsnoter

"The future is already here. It's just unevenly distributed." W. Gibson

cookies

Rejseblog anvender både 1. parts- og 3. parts cookies. Besøg på Rejseblog forudsætter at du er indforstået med anvendelsen af cookies.

Creative Commons Navngivelse - Ikke-kommerciel - Del på samme vilkår 2.5  Licens Rejseblog is powered by WordPress etc.

Valid XHTML, Valid CSS,

Rejseblog : http://www.bo-k.dk/rejseblog/index.php