SONY/BMG rootkit skandalen

Et par opsumeringer: Rootkit – Sonys digitaler Hausfriedensbruch (Fra Netzpolitik), Sony ‘rootkit’ settlement clamps down on DRM, (The Register) – begge med adskillige henvisninger til uddybende materiale…

Poster der ligner : computer - drm, ophavsret og patenter - forbrugerstof - musik og lyd - - - -

Indrykket : 30. december 2005 - (Læst 1978 gange)

*

En kommentar til “SONY/BMG rootkit skandalen”

  1. » Julegaver til musikelskere - indkøb i sidste øjeblik - Det simple liv skriver: 14. februar 2007 kl. 20:54

    […] Et tip til julegaver der kan downloades fra Nettet i sidste øjeblik. Der er sikkert andre end undertegnede der gerne vil give musik i julegave men totalt har mistet lysten til at købe musikken via de gammeldags traditionelle kanaler. CD’er med alskens katastrofale kopispærringer, DRM “beskyttet” musik til download som kun kan afspilles på bestemte firmaers afspillere osv. Nej vel? Heldigvis findes der nemlig alternative kanaler hvor der kan købes musik som ikke lægger indskrænkninger på forbrugernes rettigheder og muligheder. Eksempelvis magnatune.com der tilbyder en række kunstnere i et utal af lydformater fra wav over flac (komprimeret lyd uden kvalitetsforrringelse) til VBR MP3, AAC og OGG fomaterne på særdeles sympatiske og favorable vilkår. Magnatune har musik i alle mulige genrer og giver fuld mulighed for at lytte inden købet… Der må være noget for enhver smag og til enhver julegave… Kunstnerne modtager 50% af prisen, der til en hvis grad kan fastsættes af kunderne selv. Den anbefalede pris for f.eks. Anamars fortrinlige Transfado CD er 6 € men priser fra 4 til 14 € er mulige. Det eneste der stadig kan irritere mig er at man stadig såvidt vides skal betale afgift til Copydan hvis man brænder den downloadede musik på f.eks. en blank CD indkøbt i Danmark. Logikken bag denne afgift går over min fatteevne. […]

om...

Weblog at bo-k dot dk - blog om blogs, nettet, IT, medier, fri software etc.

cookies

Weblog at bo-k dot dk anvender både 1. parts- og 3. parts cookies. Besøg på Weblog at bo-k dot dk forudsætter at du er indforstået med anvendelsen af cookies.

følg med...

RSS Feed til din nyhedslæser Følg bloggen på twitter

find...

søg i alle indlæg:

kontakt...

kontaktformular

Creative Commons Navngivelse - Ikke-kommerciel - Del på samme vilkår 2.5  Licens Weblog at bo-k dot dk is powered by WordPress etc.

Valid XHTML, Valid CSS,

weblog at bo-k dot dk : http://www.bo-k.dk/weblog/index.php