Sony’s ebook reader

Tidligere omtalt her. Vises i en række billeder på engadgets.
Jeg vil gerne læse mere detaljerede tests af apparatet. Den sparsomme info der er på siden:

” support for DRM’d BBeB and unprotected PDF, TXT, RTF, and Word files — but the big news is that this thing will in fact support RSS feeds. Sort of. You can pick from a very limited list of feeds that have been specially formatted for viewing on the Reader (Engadget among them!), you just sync them to the device just like you do with an eBook.”

lyder mest af crippleware og vækker mindelser om kendte musikafspillere.
Af en ebogslæser forventer jeg den understøtter gængse ebogs og tekstformater (herunder Open office) at jeg kan opbevare mine ebøger og læse og genlæse dem så længe og ofte jeg har lyst på de elektroniske læseapparater jeg vælger at læse dem på (uanset fabrikat), at jeg kan bytte ebøgerne med andre ebøger (to tilfældige rejsende i toget opdager at de har samme yndlingsforfatter og at begge har en bog liggende på deres respektive ebogsapparater som den anden ikke har læst, udveksler altså straks bøgerne via en trådløs forbindelse mellem de to læseapparater), at jeg kan låne mine ebøger ud til vennerne plus selvfølgelig en hel masse andre ting jeg ikke kan med papirbøger: F.eks. lave bogmærker, indsætte noter, kopiere tekstuddrag, søge i teksten…

Poster der ligner : ebook readers - forbrugerstof - litteratur - -

Indrykket : 29. september 2006 - (Læst 3195 gange)

*

om...

Weblog at bo-k dot dk - blog om blogs, nettet, IT, medier, fri software etc.

cookies

Weblog at bo-k dot dk anvender cookies. Besøg på Weblog at bo-k dot dk forudsætter at du er indforstået med anvendelsen af cookies.

følg med...

RSS Feed til din nyhedslæser Følg bloggen på twitter

find...

søg i alle indlæg:

Creative Commons Navngivelse - Ikke-kommerciel - Del på samme vilkår 2.5  Licens Weblog at bo-k dot dk is powered by WordPress etc.

Valid XHTML, Valid CSS,

weblog at bo-k dot dk : http://www.bo-k.dk/weblog/index.php