Monopolernes net

Süddeutsche bringer under overskriften Fünf Konzerne teilen das Internet unter sich auf en bandbulle mod de 5 amerikanske firmaer som sidder på 70% af alle US-amerikanske internetfirmaers omsætning. Alene Alphabet (Google) og Amazon tegner sig for 57% af de samlede profitter. En frustreret ejer af mobilnet på øer i Stillehavet og Karibien citeres for flg. udsagn:
“Facebook? Es reicht, nur den Namen des Internetkonzerns zu erwähnen, um Denis O’Brien in Fahrt zu bringen. “Mark Zuckerberg”, ereifert sich der 57-Jährige über den nur gut halb so alten Facebook-Gründer, “ist wie der Typ, der zu deiner Party kommt, deinen Champagner trinkt, deine Freundin küsst und noch nicht einmal etwas mitbringt.” Und Google sei keinen Deut besser.”…

Poster der ligner : forbrugerstof - internet - it-polemik

Indrykket : 15. november 2015 - (Læst 24 gange)

*

om...

Weblog at bo-k dot dk - blog om blogs, nettet, IT, medier, fri software etc.

cookies

Weblog at bo-k dot dk anvender cookies. Besøg på Weblog at bo-k dot dk forudsætter at du er indforstået med anvendelsen af cookies.

følg med...

RSS Feed til din nyhedslæser Følg bloggen på twitter

find...

søg i alle indlæg:

Creative Commons Navngivelse - Ikke-kommerciel - Del på samme vilkår 2.5  Licens Weblog at bo-k dot dk is powered by WordPress etc.

Valid XHTML, Valid CSS,

weblog at bo-k dot dk : http://www.bo-k.dk/weblog/index.php