Hampecigaretter hos Coop – i Schweiz

Om der er andet end navnesammenfaldet til fælles mellem den Schweiziske supermarkedskæde Coop og den hjemlige med samme navn vides ikke, men det skulle være ganske vist, Coop i Schweiz er parat til at sælge cigaretter med hamp under mærket “Heimat” i 20 stks pakninger for 19 Schweizerfrank (ca 130-40 kr).
Inden “man” bliver alt for euforisk, mængden af hamp er relativt lav, 0,2 gram pr stk:
“4 Gramm auf 20 Zigaretten. Die Menge an CBD in den Zigaretten ist eigentlich eher gering, sagt Werner Bösch von Werner’s Head Shop in Zürich. In einem normalen Joint habe es etwa ein halbes Gramm Hanf. Eine CBD-Zigarette von Heimat enthält rund 0,2 Gramm.”
Alligvel er det en interessant nyhed. Skal man bandeuvæsenet til livs er eneste vej frem at fjerne bandernes økonomiske eksistensgrundlag. Det kunne se ud som om man i Schweiz har taget et lille forsigtigt skridt i den retning…
Nyheden er hentet fra 20 minuten.

Poster der ligner : forbrugerstof

Indrykket : 13. juli 2017 - (Læst 47 gange)

*

om...

Weblog at bo-k dot dk - blog om blogs, nettet, IT, medier, fri software etc.

cookies

Weblog at bo-k dot dk anvender cookies. Besøg på Weblog at bo-k dot dk forudsætter at du er indforstået med anvendelsen af cookies.

følg med...

RSS Feed til din nyhedslæser Følg bloggen på twitter

find...

søg i alle indlæg:

Creative Commons Navngivelse - Ikke-kommerciel - Del på samme vilkår 2.5  Licens Weblog at bo-k dot dk is powered by WordPress etc.

Valid XHTML, Valid CSS,

weblog at bo-k dot dk : http://www.bo-k.dk/weblog/index.php